Çamlıkaya İlkokulu


Vizyon: Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına yöresel ve çevresel şartlara cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. Milli ,manevi ve ahlaki değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişim iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen çevresinin şart ve ihtiyaçlarına cevap verebilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30-16:10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0442 461 60 07

Belgegeçer - (442) 461 6045

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://camlikayailkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAMLIKAYA MAH. ÇAMLIKAYA KÜME EVLERİ NO: 78 İSPİR / ERZURUM

Öğretmen :2
Öğrenci :24
Derslik :4
Çok Amaçlı Salon :2
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :800
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu Çamlıkaya Mahallesi yerleşim yeri olarak sakin bir mahaldir. Öğretmenlerimizin tamamı okula yakın çevrede ikamet etmektedir.

Adres - ÇAMLIKAYA MAH. ÇAMLIKAYA KÜME EVLERİ NO: 78 İSPİR / ERZURUM

Ulaşım Çamlıkaya-İspir arasında her gün 07:00 ve 14:30 olmak üzere Erzurum Büyükşehir Belediyesi´nin sağladığı servis imkanı vardır. İlçe merkezine ortalama 30 dk da ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 35 km